[insert; rolig alternativt pervers ordlek med bok eller glass]

Just nu känner jag mig ungefär lika smidig som en säck med stövlar. Träningsvärken gör sitt till när man ska cykla de gudsförgätna kilometrarna till biblioteket, och dessutom sin vana trogen gå vilse. Problemet är att jag inte får tag på den bok jag ska läsa. Och nu är jag två veckor efter på denna tegelsten. Mest för att jag prioriterade annan kurslitteratur och tänkte ta igen det med tiden som då skulle bli över nu. Men nu får jag inte tag på boken. Det är någon liten linslus till plugghäst (thats right) som pallrar sig dit hur tidigt som helst och uppenbarligen paxar två kursex (spännande ord) hela dagen. För gå iväg med den kan man inte. Då går larmet. Vilket i och för sig skulle kunna hända utan att jag hör det, but still.

Så då har man stel som en piggelin cyklat runt halva stan, på jakt efter en bok jag egentligen inte vill läsa, utan framgång.

Och dagen känns meningslös på så många nivåer att det blir komiskt.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.