Dagslända

Level-of-fucked-up-ness: High.

Min hjärna är mos.

Följande stycke skulle handlat om hur fel personer lär sig webbdesign och varför det är så men det blev bara rörigt. Konstigt. Luddigt. Ointressant. Allt på en gång. Kan inte fokusera riktigt. Trött är man också. Och nämnde jag träningsvärken? Inte för att det är något som över huvudtaget syns externt. Bara en inre påminnelse om ens egen svaghet. Och den obligatoriska slutsatsen är att ibland går det bara inte att limma ihop dåliga ord trots all förmåga i världen.

Förenkling: Ibland blir det bara skit.

Men jag tror fortfarande att det är sådana här dagar som gör en till en bättre skribent.

Så.

Nä.

Ingen särskilt rationell dag.

Nu tycker vi istället om denna låt.

Den är trevlig.

Så ses vi imorgon istället när allt inte är potatis med smör och mjölk.

[audio:http://www.bykalle.se/wp-content/uploads/08-rachael_yamagata-reason_why_-_wwwfile24evercom.mp3]

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

7 reaktioner till “Dagslända”

  1. Vad heter den där embedden du gör på låtarna? Väldigt smidig liten sak. Är det WordPress’ egna, eller har du inkluderat den? Audioplayer.embed-funktionen. Orkar inte riktigt scanna genom inkluderade javascript utan tänkte mer om du hade en länk till den smidiga saken ^_^

Kommentarer inaktiverade.