Tuff mjukis

Lite skakis var jag allt när jag drog det sista taget på roddmaskinen. Jag vet inte varför det är just den jag nästan svimmar vid. Jag kände mig alldeles särskilt iakttagen på gymet idag. Vet inte varför. Utsikten var inte lika bra idag dock. Nä. Mest nyårslöften och livserfarenhet. Lyssnade på Mix Megapol och dess dejtingtjaffs. Man kunde ringa in och berätta om hur man ”hittat tillbaka till kärleken”. När jag inte fick kväljningar kunde jag använda irritationen i träningen. Irritaitonen gentemot det rosa fluffiga tjatet om hur deras ögon möttes över ett lågstadiedisco och hur de höll hand på väg hem över skolgården nynnandes på Aqua. Jag räknar i takt i huvudet. Håll. Käften. För. Fan.

Men när rodden är klar lugnar jag ned mig. Jag suckar, tittar ned på mina händer.

Och önskar att det var jag.

Precis som alla andra.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

7 reaktioner till “Tuff mjukis”

  1. Tycker du verkligen att jag ska det? Eller var det bara jag som instinktivt ville att du skulle dissa det där rosa? ;)

  2. Men hurru… romantik, allmän dejting och nätdejtingsajter i all ära, men funkar inte denna blogg som en jättestor kontaktannons så hajar jag inte vad som skall till… :)

Kommentarer inaktiverade.