Temporär kostym

Nej. Jag är inte särskilt nöjd med den här designen. Faktum är att den från början var lite temporär. Det kommer en ny. Men den kommer väga lite mer än tidigare, jag kommer lägga ned mer tid på den. Ett mer utarbetat färschema och mer egenkodat material. Men utgånspunkten kommer vara den jag har nu, Cutline. Jag älskar att designa, koda och skriva. Skapa i all dess form. Nuvarande inspirationen kan ni hitta här. Jag håller för tillfället på och läser Webbdesign för att jag tycker det är roligt. Och för att nu få lite tid till att ordna upp livet en aning. Hur nu det ska gå till.

Anyway.

Ny design kommer. Men det kommer ta tid, så sitt inte uppe och vänta. Men ge gärna tips på vad som saknas i min blogg och vad som kan bli bättre.

Tills vidare kan ni ju dricka te.

Det är gott har jag hört.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

8 reaktioner till “Temporär kostym”

 1. På webcreme.com finns en massa idéer också, värt ett besök.

  Dessutom uppmärksammade jag just en liten bugg(?). När en anonym kommenterar står det inget över huvud taget i högerkolumnen.

 2. Nej nej, inte byta nu igen ;) Behåll den här!! Jag gillar den och jag tror inte att jag är den enda :D

  Bli inte som mig Kalle.. Jag byter heeeeela hela tiden!!.. Hopeless..

 3. Förstår dig och bytena – man blir aldrig riktigt nöjd, speciellt när man hittar ny inspiration hela tiden.

  Har ju själv dragit igång verkstaden för att ändra formen på min (bl.a. med kategorierna som du vet), första steget är taget och än så länge är jag nöjd. Men det kommer ju som sagt mera.

 4. Oscar, ajjemen. Den har jag sett. Det kliar verkligen i fingrarna när man kikar där. Utan att veta hur man ska göra! Jag är medveten om buggen. Den är svår att göra något åt.

  Anna, jag har sett det! ;) Men som sagt. Kommer dröja väldigt länge då jag har mycket högre krav på nästa version. Jag bara förvarnade er.

  Sara, jag har ingen aaaning vad du talar om.

  Pallvid, det ser bra ut. Jag ställer mig dock tveksam till att bara ha en post på framsidan. Risken finns att man inte läser mer än just det inlägget per dag. Även om man skriver mer. Bara en tanke. Men hey, får jag ingen länk i rollen för min idè ens? ;)

 5. Kalle: Har sett det? Haha, nu skäms jag nästan över min beslutsångest… Jag fick äntligen till det på blogg.se men där har jag slutat blogga tillfälligt. Den här världen är meningslös.. Men ack så jävla underbar!!

Kommentarer inaktiverade.