Tired-kalle-squarepants

Jag reser mig upp med bultande huvud. Kollar på klockan. Tre timmar. I sträck. Det kan inte vara bra tänker jag. Det känns inte bra. Jag stapplar ut i hallen och passerar hallspegeln. Plötsligt stannar jag till. Såg jag verkligen rätt? Jag hade skymtat något i ögonvrån. Det kryper kalla kårar längs ryggraden, långsamt, långsamt upp. Jag backar tillbaka. Ett steg i taget. Min puls tar kraftiga tag och ror fortare och fortare. Försiktigt vänder jag mig om och ser mig själv i spegeln. Jag drar efter andan.

Japp.

XHTML gör mig fyrkantig.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

4 reaktioner till “Tired-kalle-squarepants”

  1. Tack, hajen! Idén har jag ju kört på i ett tag, men det är först nu i det andra kapitlet som det blir synligt. Jag har alltid haft svårt att kategorisera mina inlägg, så det fick bli så här istället.

Kommentarer inaktiverade.