Lån och obehagliga ord

Några stycken av mina läsare har sagt hur mycket de gillar min idé att skriva i kapitel. Senast var det Pallvid som påpekade det och till och med frågade om han fick sno idén. För det första, goda idéer finns inte längre i original. De är bara omarbetningar av intryck. Så ja, sno gärna. Kapitel-idén alltså.

Hittar jag dock ett av mina inlägg i er blogg kommer jag leta upp er och döda er med en trasig tp-kabel. Eller klubba er med en ”dongel”.

Dongel.

Det ordet är så jävla obehagligt att jag kan döda med det.

Värre än Bert Karlsson.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “Lån och obehagliga ord”

  1. Brett smil på läpparna :)

    Kommer dock dra mig långt och länge innan jag kör copy-paste på dina inlägg. Känns ärligt inte värt att bli slagen med en dongel.

    Finns helt klart bättre saker att dö för och av för den delen…

Kommentarer inaktiverade.