8 reaktioner till “I promise I’ll do anything you ask…”

 1. Kath, gissa vilken film jag såg igår? Den är fantamej underbar. Föga förvånande var det Zach som skrev den sista scenen. Veranda-sekvensen.

 2. ja, visst är den? och det förvånar mig inte att han skrev sista scenen, den är riktigt fin. och så gillar jag det stephen (pappan) säger i slutet:

  ”stop talking about love. every asshole in the world says he loves somebody. it means nothing. it still doesn’t mean anything. what you feel only matters to you. it’s what you do to the people you say you love, that’s what matters. it’s the only thing that counts.”

 3. Svårslaget. Tror verkligen inte på den där repliken av lilla fröken Kim: ”Relationsiphs either work, or they dont.” Hela filmen är ju ett bevis på det motsatta. Det gäller att slåss för det, att kämpa. Inget är någonsin en dans på rosor.

 4. precis! frågan är egentligen bara om man vill det tillräckligt mycket, och är svaret ja kan allt funka. nothing in this world that’s worth having comes easy, som dr. kelso säger.

  jösses vad jag quote-droppar inatt.

  alltså kalle, jag vill ha filmkväll med dig, vilket kan bli lite problematiskt med tanke på att vi inte bor i samma stad, but still.

 5. Såg att du fastnat för How I Met Your Mother, då ska du få se på quote-droppin’ girl.

  Jag skriver helt klart upp på en filmkväll. Olika städer? Det är ju lugnt. Bara vi hittar en TV stor nog att ses på från båda håll!

 6. ”it’s not a problem if you’re awesome at it”, apropå quote-droppin’ och barney stinson då. två flugor i en smäll.

  strålande idé! låt oss hitta den där tv:n snarast.

 7. Okej..
  Nu har jag suttit som förstenad i säkert 40 min och lyssnat på den här låten om och om och om igen..
  Jag vet inte varför, men den är så fin!

Kommentarer inaktiverade.