Motstånd

Plötsligt blev det jävligt svårt. Det har det varit länge.

Det har märkts.

Här.

Det beror inte bara på tidigare händelser, som dock slog mig fruktansvärt hårt. Någon nära vän driver hejdlöst med mitt bloggande.

Det lyckades, skäms jag över att säga. Fruktansvärt mycket skäms jag, över att jag tar åt mig.

Men det har varit jävligt svårt länge.

Ska försöka hitta tillbaka snart.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

18 reaktioner till “Motstånd”

 1. Det finns alltid små patetiska människor som inte är intelligenta nog att göra eget. Att ngn lämnar kommentarer i ditt namn kan du informera om isf. Och ignorera den som så uppenbart önskar att han/hon hade kunnat driva en bra blogg.

 2. Faktiskt. Även om jag är ensam kille att kommentera just nu (du verkar ha en kvinnlig skara som följer… o mig ^^) så tycker jag också om dig. Du skriver bra, så försvinn inte!

 3. Jag vet hur det känns, när det är svårt alltså. Men jag försöker igen så då får faktiskt du också göra det. En gång om dagen har jag sagt. Så så får det bli.

 4. Jag bidrar med en kompass, might come handy. En karta också för den delen.

  Hoppas du hittar bättre då. För tillbaka, det ska du.

 5. Kalle, det är uppenbart att ditt kall är att skriva. Det vet alla vi som följt dig via bloggen. Om du bestämmer dig för att lägga ner det här pågrund av någon som uppenbarligen inte är värd nån sorts bekantskap, så är det synd. Din blogg är ett nöje för alla oss andra och, säkert, för dig.

  Lycka till med ditt fortsatta skrivande, offentligt eller inte.

 6. Kom igen, folk är ju helt galna i ditt sätt att skriva! Kolla bara på kommentarerna, ser du att ditt missbruk av
  rad
  brytning
  ar
  tydligen smittar?

 7. Nä, nu får du skärpa dig. Ryck upp dig lite, sluta tjura och skit i vad andra tycker. Det låter lätt, men jag vet att det inte är det. Men snälla du, försök iallafall. Ser du inte hur mycket alla saknar dina inlägg?

 8. Heja du!
  Nej, men allvarligt, du ger mig alldeles för mycket tid till att plugga nu.. =)

Kommentarer inaktiverade.