Femtio procent mer kaffe

Imorgon är jag tillbaka bakom skrivbordet. Eller, tillbaka bakom skrivbordet på mitt jobb. Det är lite tråkigare än det jag sitter bakom nu. Jag är fruktansvärt äckligt trött. Har suttit med projektrapport och skrivit mycket som förmodligen kommer klara sig förbi sista utkast. Känns bra. Har ont lite överallt men så länge bihålorna sköter sig som de gjort hittills borde det vara lugnt. Jag klarar nog av morgondagen. Och jag får dessutom mitt kommunala kaffe, vilket är det närmaste en religös upplevelse jag kommer utan att ja… låtsas gå i kyrkan. Ska dessutom luncha med polarna med allmänt skitsnack och obscena mängder kebab på det gamla standardhaket. Ja. Imorgon är jag tillbaka bakom skrivbordet och det känns rätt okej att hata skrivbordet.

Kaffet makes it fucking worth it nu.

Koppen är tamejfan halvfull.

Ikväll minns vi hur bra denna låten är.

[audio:http://www.bykalle.se/wp-content/uploads/04-regina-spektor-on-the-radio.mp3]

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “Femtio procent mer kaffe”

Kommentarer inaktiverade.