Nya ord

Mycket tuffa dagar just nu. Sjukdomen ligger i, men jag håller tummarna för att det släpper snart. Men det ser mörkt ut gällande jobbet, kanske få finna mig i att vara hemma lite till. Min hörapparat gick som ni vet sönder, tillsammans med sladden till min mp3-spelare som också den är hopsnickrad för att jag ska kunna använda den. Fick båda två lagade idag dock på kort varsel hos mina hjältar. Nu kanske ni förstår hur otroligt viktiga de är. Bläck-kavajen jag skulle köpa på REA:n fanns inte kvar i den storlek jag behövde, men de skulle ringa när de fått in den. I samma veva på stan fick jag så tillslut hämta ut boken jag har väntat på. Jag fick den i julklapp, men som presentkort då den inte hade kommit in till jul trots att bokhandeln dyrt och heligt lovat detta. Men nu har jag så tillslut den mycket spännande, och dyra, boken Nya Ord Till Salu i handen. Skriven av copy-branschens främsta ska den inspierera och engagera och informera nya aspirerande skribenter. Men först ska jag läsa ut Skrivbok av Lars Falk. För att vara en som vill skriva är jag förhållandevis värdelös på att läsa själv. Men jag får väl skylla på att jag inte kan sitta upp utan att det bultar i pannan sedan dan före dopparedan.

Så är det.

Just det, saker har hänt grafiskt på bloggen. I killed my darling i det svarta och drog det blåa över hela bloggen. Blev bra tycker jag.

Nu ska jag spy.

Herrå.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.