Unpredictability’s my responsibility, baby

Sitter och skriver projektrapport. Det är inte den mest kreativa sysslan men den kanske passar mig just nu eftersom jag har haft svårt att skriva något av värde alls på ett tag. Jag blir förkrossande självkritisk när jag läser mina senaste inlägg. Sådan är jag. Så ni får hålla tillgodo med musik istället. Gissar att Simple Plan inte var allas cup of tea. Jag lyssnar på allt och ger blanka korvspad i vad det är för typ av musik/artist/genre. Hell, jag kan hoppa runt till Bubbles om det känns rätt.

Dagens låt:

hothotheatelevator

Hot Hot Heat – Middle Of Nowhere

[audio:http://www.bykalle.se/wp-content/uploads/hot_hot_heat-middle_of_nowhere.mp3]

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Unpredictability’s my responsibility, baby”

Kommentarer inaktiverade.