Njet, nada, zilch

Nä.

Jag är inte så jävla nöjd med mitt tvåtusenåttainlägg. Men jag är tillkorkad i de flesta fysikaliska öppningar och hostar så jag har några ursäkter att ta av. Ni kanske inte tycker det, men jag tycker att det blev ett halvdant inlägg. Och sådant går inte an. Och då vill jag säga det. Sådeså.

Bra inlägg kommer av sig självt. Man ska inte skriva dem.

Vidare mår jag bättre idag efter ett ganska horisontellt nyår. Värst är att jag var bjuden på en fest som jag för ovanlighetens skull verkligen hade uppskattat. Men icke. Jag ska ha ont i pannan när jag lutar mig fram var nyår. Kanske är det för att bespara mig den besvikelse jag känner efter fest i vilket fall.

2009 är bra likt föregående år så här långt.

Äh, det gör det samma.

PS. Fyfan vad duktiga småkronorna är!

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.