Kalle på röda blogg-mattan?

Seså, barn. Jag är fortfarande kvar. Oroa er inte. Min hjärna har det nog gått värre för. Jag har snytit mig så många gånger att jag är helt säker på att den runnit ut. En del feber och lite annat har hållit mig sysselsatt och inte minst sängliggande.

Det här var ju snuskigt roligt. Jag är med på en Stora Bloggpriset-panelmedlems shortlist över vilka hon eventuellt ska nominera. Ja jädrar, jösses och hujedamig. Jag sitter här och snorar stolt.

Vidare finns det inte mycket att säga.

Jag ska ned på stan imorgon för att klippa mig. Var nära att ställa in men behöver verkligen göra något åt det biologlikande nystanet på mitt huvud. Jag kör lite Patrick Dempsey-frilla med en släng av James Dean och en skopa Elvis, och det går inte riktigt när håret är lika tjockt som det är långt. Vi talar om Skandinaviens mest Småländska afro. Vidare ska jag tungt drogad eventuellt hänga med en polare på stan för fika och provning av kostym. Jag är av någon anledning någon att lita på för min barndomsvän när det kommer till mode. Jag som helst av allt hade velat gå runt i linnebyxor, fårskinnstofflor och hawaii-skjorta med tillhörande pilotbrillor året om.

Stavfel bjuder jag på.

Jag är ju trots allt hörselskadad.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

6 reaktioner till “Kalle på röda blogg-mattan?”

 1. Du är utmanad på en afro tävling! ;)
  Ett tips på om du vill bli frisk; whiskey!
  Det finns inget som är så roligt att ta sig igenom feber full på whiskey! ;)

 2. Du vet, min farbror brukade lura i min pappa att hjärnan följde med när man snöt näsan när de var små. Min pappa hade oerhört svårt att snyta sig efter det.

 3. Sara: Prövade det på julafton. Med OP. Gick sådär.

  Oscar: Tackar för det!

  Ellen: Walk Away!

Kommentarer inaktiverade.