Ett guldkorn eller Zach, min riktiga inspiration

I mitt något kaffedruckna och blytrötta tillstånd, har fan inte lyckats med mycket idag, så tänkte jag dela med mig av ett guldkorn jag hittade för mycket länge sedan. Jag har inte läst allt, men det är helt klart värt i alla fall en eller två sidor. Zach Braff har i det närmaste försvunit ur rampljuset efter den inte så lyckade filmen The Ex. Dock är just den filmen den enda plumpen i pappret då The Last Kiss faktiskt var en riktigt bra film, att det var han som skrev den avslutande veranda-scenen känns på intet sätt överraskande. Garden State, en av de absolut bästa indie-filmerna någonsin (just det), behöver knappt nämnas. Trots att de tvingade honom att skriva om slutet.

Men sedan har det varit tyst.

Anledningen till att jag ofta återkommer till honom, Garden State och dess musik är att det är en av mina katalysatorer. Det handlar inte direkt om fanmail och posters. Utan om något som sätter igång min hjärna. Som gör mig kreativ.

Zach Braff är en av mina stora inspirationskällor. Hans regi och speciella bilduttryck är det fräckaste jag vet. Och då ska vi inte ens börja tala om hans val av musik, då tar aldrig detta inlägg slut.

Istället tipsar jag om hans så underbart mänskliga gamla blogg.

Och håller klaffen.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.