Eldprov

Det har varit en bra dag idag. Jag har nämligen blivit utvärderad. Min utbildningsledare kom på besök till arbetsplatsen. Såsom hon gör hos alla. En slags inventering över alla praktikanter och deras handledare. Jag var redan igår nervös över vad min chef skulle säga till henne. Men det gick helt utmärkt. Han skämtar mycket och vi är ofta sarkastiska gentemot varandra. Så jag är ibland osäker på vad han verkligen tycker.

Men det han hade att säga om mig var oväntat positivt. Eftersom jag är så fruktansvärt självkritisk var det härligt att höra. Det var faktiskt det bästa jag hört. Allt om hur väl jag arbetar, till hur självständig jag är och min förmåga att ta ansvar. Att mina åsikter spelar roll och vägs in och att min kunskap är så intressant att han plötsligt tyckte att jag skulle föreläsa för tjugo av kommunens tunga namn i informationsrådet(!). Jösses. Jädrar.

”Hej, eh. Jag heter Kalle och är praktikant.”

*svälj*

”Ni suger på att formulera er.”

*Kalle-format hål i väggen*

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

4 reaktioner till “Eldprov”

Kommentarer inaktiverade.