6 reaktioner till “WordPress 2.7”

  1. Oscar: Det är grymt. Smidigare och snyggare. Massa buggfixar, framförallt gällande flash.

  2. Du! Jag har glömt fråga vart du pluggar till copywriter? Jag är nämligen i en framtidskris nu och försöker komma på vart jag ska starta. Tacksam för svar!

  3. TMW: Jag pluggar inte specifikt till copywriter. För att göra det måste man söka sig till bland andra några av de stora skolorna som tex. Bergs. Alternativt plugga marknadsföring. Men det är lite ovisst gällande det där. Vissa i branschen menar att man inte kan läsa sig till förmågan som copy, utan att man ska se till att få jobba och skriva så mycket som möjligt. Något man gör ändå på de svindyra reklamskolorna. Jag pluggar inte till copy, men jag jobbar delvis som en just nu.

Kommentarer inaktiverade.