What comes before part B?

Ja.

Det är lite julfeststämming här på jobbet. Och jag vet inte hur dessa medelålders till döden-människor beter sig  när det är feststämmning. Det är lite främmande. Jag är ju av en annan generation. Men jag gissar att det är exakt likadant.

Förmiddagsglöggfylla och en Vesuvio med kebabsås med andra ord.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

6 reaktioner till “What comes before part B?”

  1. Blir det julgran och såna grejer åxå då? jag blev precis avis på en polare som klär sin gran just nu. Jag vill åxå ha!

  2. Japp, gissar att det är julgran på gång. Vi har redan en gigantisk historia här utanför huset.

  3. Hihi, ja.. Världen är galen när julen nalkas. Det tycker iaf jag. För första gången på flera år har jag faktiskt ansträngt mig med julpyntet här hemma. Julen är överskattad och till för dom små. Då var det mysfaktor, idag är det bara stress. Det har väl sin charm det åxå kan jag tro.

  4. Anna: Julen har alltid sin charm. För mig involverar det kanske mer varma filtar och vacker snö nuförtiden.

    Oscar: Yep. Teh hangoverkiller.

  5. Kalle: Håller med dig. Det är ingen jul utan snö och mysiga filtar att hålla värmen under. Glöm inte glöggen och pepparkakorna!

Kommentarer inaktiverade.