Fuck you, Tommy Lee Jones

Då och då blockeras min bloggadress av det värdelösa Internet Explorer. På radion spelas vederdärdiga Fairytale gone bad. En telefon ringer oavbrutet och osvarat. Jag känner mig iakttagen. Kanske har det att göra med att jag inte har lyckats skriva något alls på hela morgonen. Kanske har det att göra med att jag fått nya direktiv. Eller så kanske det beror på att jag snodde det sista lilla mjölkpaketet.

Jag känner mig som Harrison Ford i en gammal actionfilm.

Fast utan skäggstubben.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Fuck you, Tommy Lee Jones”

  1. Ååååhh!! Älska!! Jag vet inte vad det var som gjorde det, men helsicke vilket flyt i texten och vad mer kan man begära när man känner igen sig själv i delar av innehållet i inläggen? *jublar* Kramar!

Kommentarer inaktiverade.