Hallo-fucking-ween

Riktigt jävla jobbig dag. Satt uppe halva natten för att jag var så nervös över min medverkan på Informationsrådet idag. Det var jag och chefen, samt en massa höjdare inom kommunen. Där skulle jag sitta och göra skäl för min existens vilket snabbt och kvickt mest kunde liknas vid en överkörd pumpa på E4. Tänkte jag. Men jag var ganska iskall och fick alla att skratta, berättade om vem jag var och varför jag hade en mikrofon med mig. Berättade vad jag som praktikant skulle göra med deras pengar och varför och framförallt hur. Satt sedan och lyssnade och tyckte i tre timmar. Jag gjorde nog ett bra intryck. Men som sagt.

Nervös.

Överkörd pumpa.

Körde mig själv på skottkärra hem.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Hallo-fucking-ween”

Kommentarer inaktiverade.