Inbillning

Det är lätt att inbilla sig att man är en rockstjärna. Ni kan skruva på er och protestera hur mycket ni vill, men det tror alla som bloggar. Alla som skriver offentligt utan gage är antingen i mycket stort behov av uppmärksamhet eller idioter, för det mesta både och. Men det är lätt att inbilla sig att man bredbent står på en scen och sjunger för alla man sårat, alla man älskat och alla man vill älska. Att man super nätterna igenom pur rock n’ roll. Att man har något att säga. När man egentligen är den där spelemannen på hörnet med en strängfattig gitarr och en resväska med en handfull kommentarer.

Att inbilla sig är lätt.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Inbillning”

  1. Fast de historier spelemannen på hörnet har att berätta, är ofta lika, om inte mer, relevanta än de som kommer från någon stor rockstjärna. Hur många är egentligen beredda att, när det verkligen vända ut och in på sig själva inför en värld av värderande blickar (och öron)?

  2. Tack, Sparv. Det är få som berättar det verkliga. Vi får nog av solskenshistorier som det är.

Kommentarer inaktiverade.