Alla på stadsbyggnadskontoret bär långkalsonger. Är du ute i kylan gör nämligen de nya välisolerade husen dig ingen nytta.

Det är tufft. Faktiskt är det jävligt svårt. Jag kan ju skriva, jag har inga som helst problem med det. Just nu bara rasslar orden iväg på tangentbordet. Men när jag ska skriva för jobbet blir det ju en helt annan femma. Folk som jobbar här har jobbat i kanske 20 år inom sitt fält, jag har bara skrivit lite poesi och någon krönika på mina två år, och definitivt inte jobbat på Stadsbyggnadskontoret, om vilka jag ska skriva just nu. Själva orden kommer. Det är bara vilka som ska komma som är problemet. Detta är riktigt svårt. Och det är jag någonstans glad för. Jag snodde en text från en liten broschyr för att få mig att komma igång. Jag har blivit införstådd med att jag mer än gärna får sno saker rakt av, men jag ville mest bara börja någonstans. Ord föder ord. Och är pappret helt vitt hittar man dem inte. Alls.

Så då kan man ju börja med vilket ord som helst.

Typ långkalsong.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.