Kuf

En av mina barndomskompisars nya favoritord är ”krupp”. Som i:

”Jag får tamejfan KRUPP!”

Detta är hysteriskt kul. Ordet. Uttrycket. Vreden. Jag börjar skratta varje gång jag bara tänker på det. Senast skedde det vid kaffeautomaten, kring vilken alla är lite surmulna då kaffet är mer åt Ben-Affleck-försöker-skådespela-hållet än just kaffe. Plötsligt börjar praktikanten asgarva som en hyena rakt ut i tomma intet. Mitt i maskinens leverans av hans kaffe. Han skakar på huvudet och fnissar lite. Kaffet blir färdigt. Han tar sin kopp och går och hela fikarummet stirrar på honom.

”Man har ju inte roligare än vad man gör sig” säger han och spatserar nöjt iväg ned för korridoren.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Kuf”

  1. Du är inte ensam, brukar skratta för mig själv. Lite snea blickar får man, men vem fan bryr sig?

  2. becka: Eller hur?

    Michaela: Skönt att höra att vi är fler. Nej, blickarna gör det samma.

Kommentarer inaktiverade.