Egobashing

Idag är jag bara trött. Och just nu också hungrig. Det där kreativa hålet har kommit tillbaka. När man tröttnar på sig själv och sitt bloggande. Man blir irriterad på sig själv. Vem fan tror du att du är? Sitter där med ord som vem som helst kan skriva. Vad är det som säger att du sätter ihop orden bättre än andra? Varför är du intressant? För det tycker du ju uppenbarligen att du är. Du sitter där med din blogg med egen domän och skriver som om någon skulle bry sig.

Kanske är det för att ännu ett år har gått med ett tomt passagerarsäte.

Jag har ju ingen katt i alla fall. Nog för att jag tycker om katter. Men nä.

Där går fan gränsen.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Egobashing”

  1. Hejsan! Föredrar ju din ”clean:a” stil då jag blivit hjärntvättad av alla reklamare. minimalism är det bästa! ;)

Kommentarer inaktiverade.