Jag orkade inte sitta uppe. Veckan har varit hektisk och väldigt stressad så jag har inte hunnit med att ens nämna det. Men det är en seger. Det är en förändring. Det är inte förvånande, men ändock en efterlängtad seger. Att det skedde med stort stöd av den yngre generationen är nog det bästa med alltihop. Att den amerikanska unga generationen ser så klarögt. Det vågar jag nog säga. Om den yngre generationen hade givit sitt stöd åt en stillastående ideologi som motarbetar fritt val och människors sunda förnuft, då hade vi haft något att håna det stora landet i väst för. Det är degenerativt. Men nu blev det inte så. Nu doftar det winds of change och oavsett färg, kön eller nationalitet är det kanske det största segern av alla. Att se att det behövs. Change. Obama vann på rätt sätt. Nu ska han bara ta ansvaret också. Det är en spännande tid.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “”

Kommentarer inaktiverade.