Stream of consciousness

En ny dag och en ny värktablett. En dag kvar till valet i USA och jag letar praktikplats.
Jag skulle bli arkitekt.
Inte vinare.
Jag kunde rita.
Teckna.
Och jag lärde mig de avancerade ritprogrammen.
MVG.
Men jag hatade hus.
Och så finns det dem som ge hur mycket som helst för ett.
Kanske skulle jag blivit arkitekt.
Så kunde jag ritat åt dem.
Istället för att skriva för mig själv.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Stream of consciousness”

  1. ehh..skulle ha blivit? Du är 20 år?! Ursäkta om jag låter som en amerikansk självpeppningsbok, men du har ju rätt många år på dej att plugga till allt från arkitekt till astronaut (det där blev konstigt, skulle ha hittat ett jobb på ö..)

  2. Örlogskapten?

    Mja, jag är i alla fall ganska bestämd vad gäller konstruktion. Jag hatar det. Det är sömnpiller. Själva designen var kul dock.

  3. Ja! Eller ..överlevnadskonstnär? Om man kan plugga till det.
    Men du kan ju bli en sån där känd betongartitekt som var på tv för ett tag sen, den där amerikanen som ritar hus som ramlar ihop nu eftersom det är omöjligt att göra hållbara konstruktioner efter hans ritningar.

    Eller var han norrman?

Kommentarer inaktiverade.