Fyran slår till igen

Måste han skärpa sig?! Menar de allvar? Ursäkta mig nu lite här Pelle P. Men vilka är det som valt att skicka Lars Eriksson till slutaudition? Jo. Ni. Idol. Hälften av programmets dragplåster var just det faktum att Lars var fantastisk men ”inte riktigt en idol”. Det skulle vara uppfriskande och spännande att se vad Lars skulle göra i fredagsfinalerna. Så sade man. Nu har ni sett vad Lars gjorde, och då vart det inte lika roligt längre. Nog för att det inte hör till Idol, det kan jag faktiskt köpa, på något obehagligt sätt. Men att besitta så lite självdistans att man skäller ut Lars för att göra det ni valde ut honom för. Det om något gör att programmet faller i småbitar. Inte Lars själv.

Enligt TV4 ska han alltså vara unik.

Men bara unik så att det passar den förinspelade skiva ni sitter på.

Bra där.

Nu ska ni bara sparka Katrin en gång till så kommer det inte spela någon roll hur värdelöst Stjärnor på is var.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

3 reaktioner till “Fyran slår till igen”

  1. Han har med all sannolikhet skrivit på ett kontrakt som säger att han inte kan hoppa av.

  2. Jag är inte så insatt i årets säsong men det var på tiden att någon rörde om i Idolgrytan. Den börjar bli tjatig.

Kommentarer inaktiverade.