Vajsing på linjen

Jag mår illa. Min tandvärk är inte vidare utspridd, utan håller sig till höger nedre visdomstand. Men som den ligger i. Jag är inte vidare klen. Ni vet alla hur jag i any given situation alltid vägrar be om hjälp. Men det här. Det gör så ont att jag mår illa. Men kaffe hjälper. Någon som har några andra tips? I övrigt har jag fortfarande inte fått någon praktikplats. Jag ska utforska mer idag, har några namn att ringa. Men det är uppe i tiotalet ”Nej” nu. Utan vidare hjälp från min utbildning som ska kalla sig en KY-utbildning. Tjena. Men man orkar inte vara arg. Man vi bara ha ett jobb att gå till i tio veckor nine-to-five. Det är allt. Men satan vad hörselskadad man känner sig på telefon. Och så mår man illa på grund av en tand.

Men det hörs ju inte på telefon i alla fall.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

En kommentar till “Vajsing på linjen”

Kommentarer inaktiverade.