Bloggawards

Jag vet inte hur det är med er, men den här listan säger mig ingenting. Mindre representativ skara vinnare går förmodligen inte att hitta. Hade vi klämt in ordet ”mode” innan varje Blogg-award hade vi kunnat snacka. Men nu är listan mest ett skämt, och en sorglig front för bloggvärlden.

Bloggawards

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

5 reaktioner till “Bloggawards”

  1. Usch ja. Det är nästan lite sorgligt att se. Kul att se att nästan alla är tjejer också, förutom ”bästa manliga modeblogg”, då. Lite konstigt tycker jag.

    Det värsta är väl ändå att folk verkligen läser de där bloggarna. Tragiskt.

  2. Linda Skugge, är inte det den där elaka snipiga kärringen som ser ut som hon försöker låta bli att skita på sej på alla bilder? Och som bara pratar välling i sin blogg och snoppar av alla som kommenterar?

Kommentarer inaktiverade.