Credd

Dagen innan hade vi haft visning av kortfilmerna som alla klippt varsin version av. Kvaliteten var kraftigt varierande. När utvärderingen var färdig för vår filmgrupp för det nya projektet ville vår fotolärare lägga in ett uppmuntrande ord för vår grupp på fyra.

”Men det är ju inga problem, ni har ju klassens två bästa redigerare!”

V flinade. Han tittade på mig och rättade kaxigt till tröjjan. Jag fattade vinken och spelade med. Jepp. De två bästa på video och grafisk design. Läraren tittade frågande på mig. Det blev tyst. V frågade tillslut vilka två läraren hade menat. Han hade inte menat mig och V.

Utan V och S.

Det faktum att jag spenderat hela jävla dagarna att hjälpa alla andra hade gått honom förbi. Där ibland S eftersom hon aldrig använt ett videoredigeringsprogram någonsin. Jag var därmed ensam anledningen till att vissa fick några filmer producerade överhuvud taget och den största anledningen till att S hade lyckats göra en så snygg film.

Han skrattade lite.

”Det här var ju pinsamt.”

Det tog lite lirkande, men jag fick tillslut upp fönstret.

Fallet på fem våningar var inte så farligt.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.