Branta jävla uppförsbackar mot ingenting

Jag har fortfarande inte lyckats få tag på en praktikplats. Och deadline är i slutet på denna vecka. Jag har jagat själv sedan i somras utan resultat på copyfronten. Nu är det (så) dags att bredda spektrat en aning. För den dumma idioten kan ju inte tro att han ska bli copy. Nej, då. Så fan heller. Det är bara en drucken illusion.

Det visste jag.

Nu har jag så tillslut bett om hjälp. Min utbildningsledare skulle ta kontakt med den lokala tidningen. I förra veckan. Jag är aningen pressad från flera håll och bad henne höra av sig på fredag i förra veckan så jag visste vad jag stod. Fredagen kom, men tystnad. Efter att jag skickat ett mail svarade hon så tillslut på helgen. Hon hade inte hunnit. Så nu sitter jag i samma jävla sits i alla fall. En vecka senare. Och jag har fortfarande inte hört något. Trots att hon bedyrade att hon skulle maila på måndagen.

För helvete.

Att man ens bryr sig.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.