Kreativ ensamhet

Kalle känner sig lite nere nu. Det spelar ingen roll om han verkligen älskar det där med att skriva. Deleteknappen slits ut ändå. Kanske mer nu än någonsin. Dessutom vill han göra om hela sin blogg. Men han vet inte riktigt hur. Han läser andras bloggar istället och fascineras över hur folk kan stå ut med sig själva länge nog för att hålla en kontinuitet i sitt skrivande och på så sätt vara intressanta istället för kasta sig själva i en avgrund med ett tobleronevrål av förakt för allt som kan förknippas med det egna ordet. Men annars är det bra. Idag svalde han en fluga.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “Kreativ ensamhet”

  1. jag känner igen det där så väl. jag vet inte hur många bloggar jag har skapat och sedan skrotat ett par månader senare. det är lätt att bli trött på sig själv.

    men jag hoppas att du hittar tillbaka snart. jag gillar din blogg – väldigt mycket faktiskt – och vill fortsätta läsa dina ord. de är välskrivna. det gillar jag.

Kommentarer inaktiverade.