Bachelors

Igår snubblade jag över en skola. Jag har suttit och funderat på den nu hela morgonen. Jag läste det mesta på hemsidan, till och med rapporter från de nuvarande studenternas första dagar. Där är termer som Bachelors degree in Communications och så vidare. Jag blir så inspirerad. Där vill jag verkligen gå. Jag skulle vara yngst. Jag skulle vara helt oerfaren och dessutom skulle jag flytta hemifrån, långt hemifrån. Det verkar så stort, men så spännande. Det känns verkligen som något jag skulle vilja göra. Och det känns som att det skulle göra skillnad. På så många sätt. Det skulle hända något. Och jag hade dessutom klarat av utbildningen, även om den verkar tuff.

Men så läser man antagningsavgiften.

Och allt sprack, det som ändå inte var.

Framtiden kan verka så jävla omöjlig ibland.

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

5 reaktioner till “Bachelors”

  1. Sara: Det finns stipendier att söka ja, men de räcker knappast. Möjligt att det finns fler för särskilda behov som mina, det vet man aldrig.

Kommentarer inaktiverade.