I have lost my little darlin’

Jag är omringad. Framför mig står en 19″ plasma skärm till min egna stationära dator. Till höger en trave videoband och till vänster står en blytung mac-skärm av dyraste sort kopplad till höger och vänster. Det ser ut som om en OnOff-butik spytt på mitt skrivbord. Mitt rum har blivit en sambandscentral från en dålig actionfilm från åttiotalet med Harrison Ford i huvudrollen. Minst.

Det är för mitt jobb. Ni vet det där jag gjorde i våras, det följer jag upp nu, i digital form. Ett okej jobb. Helt klart. Men lite knäpp blir man.

Norah Jones hjälper mig.

När rendereringen pågår, i sina stabila timtal, lutar jag mig tillbaka och blundar.

Tack Norah.

Har ni inte hört ”Live in New Orleans” har ni missat något.

[audio:http://www.bykalle.se/wp-content/uploads/norah-jones-live-in-new-orleans-15-tennessee-waltz.mp3]

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

2 reaktioner till “I have lost my little darlin’”

  1. Jag har ju egentligen inte tid, men har snabbläst här och där tillsvidare och applåder till dig – du är BRA! Raggoparden hade rätt! :)

Kommentarer inaktiverade.