Välkomna

Hela Augusti har jag gått och väntat. När hösten börjat nalkas och den där söndagskvällskänslan infunnit sig har jag grubblat, funderat och skruvat på mig. Snart måste det göras, innan vardagen slukar mig. Det är ju nu jag har tid att göra det här.

Jag har alltid längtat tillbaka. Tillbaka till oberoendet. Men problemet för mig har varit bristen på frihet. Så tillslut gjorde jag slag i saken. Nu har jag en egen domän, ett eget utrymme som jag kan göra det jag vill med. Allt publicerat med det oslagbara verktyget WordPress.

Det går inte att säga hur bloggen kommer se ut om ett halvår, eller om ett år. Om jag fortfarande vill. Om jag fortfarande kan. Men jag är här nu, idag.

Och jag hoppas att ni tittar in även imorgon.

Välkomna till mitt nya hem.

Så, var ärliga nu. Vad tycker ni?

Publicerat av

Kalle

Bloggveteran. Säg hej @bykalle.

8 reaktioner till “Välkomna”

 1. Helt underbar. Gillar verkligen det du lyckades med i menyn, mycket snyggare än original.

  Välkommen tillbaka, hoppas att du stannar denna gång.

 2. Tjena Kalle! – Eftertänksamma och sällsamma texter som vanligt.

  (”Sjätte sinnet” är hemsk att se just på grund av de anledningarna du beskrev nedan)

  Sitter och tänker lite att du kanske utvecklat ditt skrivande just tack vare din hörselnedsättning?

  Det där med acceptans alltså…Livet är tufft. Och så mycket tuffare om du lottats bli smart nog att ställa de grubbelväckande frågorna. Det är liksom både en välsignelse och en förbannelse dygnet runt, 7 dagar i veckan.

  Så mycket lättare annars, allt.

  Du påminner väldigt mycket om mig själv, för några år sedan, i ditt skrivande.
  (http://joaquimsrequiem.blogg.se om du vill läsa)

  Ser att du bor i Växjö? – Är precis nedflyttad till Kalmar för skola tre år framöver.

  Eget domän och WordPress verktyg är grejen.

  Snygg och clean sida och det känns, kanske just för att du påminner om mig själv, som att jag förstår det du skriver på ett sätt som om orden vore mina egna.

  Vad är planen med livet i höst?

  Peace.

Kommentarer inaktiverade.